Di Maria o Messijevom govoru uoči finala SP-a: On je pričao, a ja sam plakao

Foto: EPA

ARGENTINA je u Kataru osvojila Svjetsko prvenstvo pobjedom nad Francuskom nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Kapetan Lionel Messi prvi je put u karijeri osvojio Mundijal, a Argentina je na putu do finala zaustavila i Hrvatsku pobjedom u polufinalu 3:0. Angel Di Maria (35), Messijev veliki prijatelj i suigrač, za TyC Sport prepričao je što se događalo u svlačionici Argentine uoči finala protiv Francuske.

"Leo je rekao manje stvari nego uoči finala Copa Americe, ali je palo nekoliko suza. Zaplakao sam... Ne zbog toga što sam bio nervozan, nego zbog trenutka u kojem sam živio. Živjeti to je nešto najljepše što se može dogoditi jednom nogometašu", ispričao je emotivni argentinski reprezentativac.

Di Maria je u Juventus stigao besplatno iz PSG-a prošloga ljeta i trebao je postati jedan od predvodnika torinske momčadi. Minule sezone odigrao je 37 utakmica te ostvario učinak od osam pogodaka i sedam asistencija u svim natjecanjima. Ovog je mjeseca završio s Juventusom i sada bi trebao otići u Benficu.

Pročitajte više