Đoković objasnio zašto je izgubio, srpski mediji u strahu zbog snimke s odmora

Foto: Profimedia

NOVAK ĐOKOVIĆ poražen je u jučerašnjem polufinalu ATP turnira u Ženevi od 44. tenisača svijeta Tomaša Machača. Češki 23-godišnji igrač svladao je najboljeg na svijetu sa 6:4, 0:6, 6:1 nakon dva sata i osam minuta duge borbe i tako izborio svoje prvo finale u karijeri.

Loše su to vijesti za Đokovića i njegove navijače pred početak Roland Garrosa. Srpski tenisač sam je nakon poraza rekao da se ne osjeća kao jedan od favorita za osvajanje pariškog Grand Slama te istaknuo da će ići postepeno, iz meča u meč. "Naravno da sam zabrinut. Uopće ne igram dobro ove godine. Tu i tamo odigram neku dobru partiju, ali to je sve. Moram to prihvatiti. Ne smatram se favoritom na Roland Garrosu. Idemo postepeno i vidjet ćemo dokud ću dogurati", rekao je.

Zabrinuti su i njegovi navijači i srpski mediji, posebice nakon detalja koji su vidjeli tijekom jednog od predaha i koji se dijeli društvenim mrežama. Najbolji na svijetu odmarao je na klupi između gemova i pio vodu. Dok je prinosio bočicu ustima desna ruka jako mu se tresla.

Pročitajte više