Dončić je novi kralj trash talka. Ispsovao još jednu zvijezdu Wolvesa

Foto: Profimedia

LUKA DONČIĆ prije dva dana ubacio je koš za pobjedu Dallas Mavericksa protiv Minnesota Timberwolvesa i u drugoj utakmici finala Zapada, a onda sasuo niz uvreda i psovki Rudyju Gobertu. Najbolji obrambeni igrač NBA lige primio je tricu preko ruke za 109:108 Dallasa, a onda morao slušati uvrede koje mu je uputila slovenska superzvijezda najjače košarkaške lige. Ipak, čini se da nije samo pobjednički koš bio razlog Dončićevog ispada.

"Ne možeš ti mene jebeno čuvati. Idi kući, kujo", poručio je Dončić francuskom centru nakon šuta u utakmici u kojoj je ostvario učinak od 32 koša, 10 skokova i 13 asistencija. Ta trica bila mu je i jedini ubačaj u posljednjoj četvrtini.

VIDEO: Arena Sport

Proslavio ju je bučno i prostački, ali detalj s utakmice otkriva da razlog njegove reakcije nije bio samo rezultat. Ona je bila takva i zbog akcije koja je prethodila završnici, u kojoj je Gobert šakom namjerno udario Dončića po rebrima.

VIDEO: Arena Sport

Danas je pak Dončić trash talkom dotukao drugu zvijezdu suparnika, Anthonyja Edwardsa. Nakon što ga je on faulirao prilikom šuta, Dončić mu je prišao i na uho mu izgovorio nešto nakon čega je mladi as Wolvesa imao užasnut izraz lica.

VIDEO: Arena Sport

Snimka situacije odmah je postala viralna, a društvenim mrežama krenula je rasprava i nagađanje što je to Dončić sasuo Edwardsu. Zato je as Dallasa odmah nakon pobjede za 3:0 dobio novinarsko pitanje što je rekao Edwardsu. "Ne mogu reći", kratko je odgovorio Dončić.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više