Suigrač pozvao Dončića u svoju zemlju, Slovenac ga svim silama pokušavao odbiti

Foto: Profimedia

LUKA DONČIĆ i Dallas Mavericksi plasirali su se u finale Zapada NBA lige pobijedivši Oklahoma City Thunder 117:116, čime su okončali seriju omjerom 4:2. Nakon utakmice Dončić je snimljen u zabavnoj raspravi s australskim suigračem Joshom Greenom, koji je upravo davao intervju za ESPN Australia.

Green je u Dallasu već četiri godine, prošlog ljeta pridružio mu se sunarodnjak Dante Exum, a i Kyrie Irving je rođen u Melbourneu, pa je interes australske publike za Mavse razumljiv. Ipak, to nije dovoljno Dončiću da posjeti tu zemlju.

Suigrač: Luka će doći u Australiju; Dončić: Neću

"Luka će nakon sezone doći u Australiju", rekao je Green u kameru nakon što je Dončić ušao u svlačionicu, na što je ovaj odmah odgovorio: "Neću, ima previše pauka." Green je tada u kameru dobacio da nikad nije bio u Sloveniji i da vjerojatno postoji razlog za to. "Mi nemamo pauke u Sloveniji", odgovorio mu je Dončić, koji je nadalje izmišljao razloge zbog kojih neće u Australiju.

"Ljudi me tamo ne vole", rekao je Luka, na što ga je Green počeo uvjeravati da ga Australci obožavaju, ali Dončić se nije dao: "Bojim se zmija i pauka".

Ako neće u Australiju, Dončić bi svakako ovog ljeta trebao u Grčku, gdje slovensku reprezentaciju očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu, a jedan od protivnika joj je Hrvatska.

Pročitajte više