Drama Kralja Jamesa u LA-u: Pogodio tricu za produžetak pa promašio za pobjedu

Foto: Getty Images / Gulliver Image

NEVJEROJATNU utakmicu odigrali su košarkaši Los Angeles Lakersa i San Antonio Spursa. U dvoboju punom preokreta, na kraju su slavili gosti iz San Antonija 143:142. 

Ključnu ulogu u ovom dvoboju odigrao je LeBron James. Prvo je teškom tricom dvije sekunde prije kraja donio produžetak svojoj momčadi, ali lošom igrom u zadnjih 30 sekundi koštao je svoju ekipu pobjede. Najprije je promašio oba slobodna bacanja na +1 Lakersa. Spursi su poveli u sljedećem napadu, ali Lakersi su i dalje imali zadnju loptu za pobjedu. James se odlučio na težak šut preko ruke i promašio. S obzirom na to da su gubili jedan razlike, možda bi prodor bila pametnija odluka.

Lakersi su tako upisali treći poraz u isto toliko utakmica ove sezone. Sva tri puta izgubili su protiv ekipa koje su prošle sezone igrale doigravanje. Lakersima je cilj stići do doigravanja tako da ovakvi porazi nisu dobar znak. U sljedećoj utakmici igraju protiv slabije ekipe, gostuju kod Phoenix Sunsa te će pokušati prekinuti loš niz. Obrana pogotovo mora biti bolja. Do sada su u svakom porazu primili najmanje 124 poena, što je iznimno loše.

Trica za produžetak

Promašena slobodna bacanja

Šut Millsa za pobjedu Spursa

Promašaj Jamesa u zadnjoj sekundi

Pročitajte više