Džeko diže nepostojeći pehar, Livaković mu pomaže. Pogledajte ruganje Galate rivalu

Screenshot: Twitter

FENERBAHČE nije uspio. Iako je ove sezone momčad nakrcao zvijezdama kako bi konačno osvojio naslov, najveći rival ga je obranio te tako Fenerov post od titule produljio na 10 godina.

Livakovićeva momčad vodila je veliki dio prvenstva i onda u završnici posustala te predala prvo mjesto Galatasarayu. Doduše, Fener je u predzadnjem kolu pobijedio kod lidera i aktualnog prvaka, ali za naslov mu je trebalo čudo u zadnjem kolu. Njegova pobjeda nad Istanbulsporom i poraz Galatasaraya kod Konyaspora. Fener je razbio svog suparnika 6:0, ali i Galatasaray je u gostima pobijedio 3:1 i slavi naslov.

Nakon utakmice Galatasaray je na svom Twitteru ismijao Fenerbahče. Objavio je video iz nogometne simulacije u kojem igrači Fenerbahčea slave osvajanje naslova. Igrači se poredaju uz stol na kojem je nevidljivi pehar. Kapetan Džeko diže ruke u zrak, ali one su prazne, kao i ruke Livakovića, koji je odmah uz njega. Zato što je pehar izbrisan montažom. "Toliko priče, a ništa trofeja", napisao je Galatasaray uz ovu rugalicu koja ima preko 3 milijuna pregleda.

Fenerbahče je od ljeta doveo Džeku, Livakovića, Dušana Tadića, Freda, Cengiza Undera, Radu Krunića, Leonarda Bonuccija... ali nije uspio uzeti nijedan trofej. Galatasaray mu je osim prvenstva uzeo i Superkup. U kupu je ispao već u četvrtfinalu, a u istoj fazi eliminiran je i u Konferencijskoj ligi. 

Pročitajte više