Gvardiolov agent: Mene njegovi golovi ne čude

Foto: Profimedia

JOŠKO GVARDIOL odlično se snašao u Manchester Cityju. U svojoj prvoj sezoni u momčadi s Etihada oduševio je trenera Pepa Guardiolu, navijače koji su mu već skladali pjesmu, a u prilici je i sezonu završiti s naslovom najbolje momčadi Premier lige. Ono čime je hrvatski reprezentativac posebno oduševio u posljednje vrijeme su golovi.

Nakon što je 9. travnja zabio Real Madridu u Ligi prvaka, Gvardiol je postigao još četiri premierligaška gola, a stigao je i izboriti jedanaesterac za svoju momčad. Možda bi zabio i više da nije odbio pucati s bijele točke u utakmici s Fulhamom. Da ga je pucao i iskoristio, hrvatski branič došao bi do hat-tricka i postao prvi branič u Premier ligi koji je zabio tri gola na jednom susretu, pisali su engleski mediji.

Šišić: Otkako je bio dijete imao je sjajnu završnicu

Sve to čudi engleske medije i nacijače, ali ne čudi previše Gvardiolovog agenta Marjana Šišića. Uz istaknuto "ekskluzivno" najveći stručnjak za transfere nogometaša Fabrizio Romano izdvaja nekoliko njegovih misli o Gvardiolu.

"On je oduševljen time što je u Manchester Cityju. Jako je htio napraviti baš taj transfer prošlog ljeta. Joško je znao da je projekt Manchester Cityja bio najbolja opcija za njega i bio je u pravu", istaknuo je Šišić i dodao:

"Mene njegovi golovi ne čude, još otkako je bio dijete imao je sjajnu završnicu. Sjećam se kako je u Dinamovoj akademiji zabijao u konkurenciji U-14 i U -15. Jasno možete vidjeti da nije izgubio taj završni dodir."

Pročitajte više