Englezi tvrde: Ćorić ide u Premiership, zbog novog kluba je odbio Guardiolin City

Foto: Hina

PREMA pisanju engleskih tabloida, prijelazni rok za zagrebački Dinamo još nije završen. Nakon što je prodajom Marka Pjace Juventusu i Marka Roga Napoliju maksimirski klub zaradio oko 40 milijuna eura, čini se da bi i treći Dinamov talent koji je s Hrvatskom išao na Euro trebao uskoro napustiti Zagreb.

Za Ćorića je ozbiljno zagrizao Manchester City koji, prema pisanju Daily Maila, želi hrvatskog reprezentativca dovesti prije kraja prijelaznog roka. Jasno je da će za tako brzi dogovor morati bogatom ponudom Dinamove čelnike "izuti iz cipela".

Englezi navode da je City ponudio oko 9 milijuna eura odštete uz još 9 milijuna kroz bonuse, no brine ih što je Ćorić privukao ponude i drugih klubova. Prema istom izvoru, City je već poslao prvu ponudu Dinamu, no pojedini engleski portali pišu kako se City već povukao iz utrke za Ćorićem, a da se za njega sada bore Liverpool i Tottenham.

Prema pisanju liverpulskih novinara, "Redsi" su odlučili kupiti Ćorića nakon što je Borussia Dortmund odbila ponudu Liverpoola za Christiana Pulišića. Ćorić je, prema istom izvoru, odbio Manchester City upravo zbog Liverpoola, a Englezi najavljuju da bi 19-godišnjak trebao stići na liječničke preglede u sljedećih 48 sati. Klub s Anfielda navodno je spreman platiti oko 15 milijuna funti.

Pročitajte više