Eriksen o prvoj utakmici nakon Ronalda: Osjeti se da je bolja atmosfera u ekipi

Foto: Profimedia

MANCHESTER UNITED je lako prebolio odlazak Cristiana Ronalda, barem ako je suditi prema prvoj utakmici koju je engleski velikan odigrao bez njega. Momčad Erika ten Haga je s rutinskih 3:0 pobijedila Nottingham Forrest, a da je Ronaldo prošlost, potvrđuje i izjava Christiana Eriksena nakon utakmice.

"Žao nam je što Ronaldo nije dio ovoga, njegova ostavština i njegovo ime imaju poseban status u svakom klubu. Drago mi je što sam imao priliku u karijeri dijeliti svlačionicu s njim. Sada smo u dobroj situaciji. Početak sezone je bio puno teži, tada je nogomet bio malo drugačiji. U nekim utakmicama smo puno promašivali, ali mislim da smo podigli formu i da rastemo", rekao je veznjak Uniteda pa dodao:

"Osjeti se da je bolja atmosfera u ekipi. Osjeti se da sistem funkcionira i da svi igrači vjeruju u njega, a to je ključno. Atmosfera je dobra. Imamo puno igrača koji su se tek vratili sa Svjetskog prvenstva, neki tek moraju doći. Ova pobjeda nam pomaže da prebrodimo period u kojem će sigurno biti puno umornih nogu."

Pročitajte više