Serie A

Eriksen: Pitajte Contea zašto ne igram

Foto: EPA

INTEROV veznjak Christian Eriksen ponovno je govorio o svom nezadovoljstvu zbog male minutaže u Interu iz Milana.

Eriksen je nastupio u šest od mogućih sedam Interovih natjecateljskih utakmica ove sezone, ali samo tri puta je bio starter pri čemu nijedan susret nije odigrao od početka do kraja.

On je putem službene stranice Nogometnog saveza Danske odgovarao na pitanja navijača danske reprezentacije, a jedan od navijača pitao ga je zašto ne igra redovno u Interu.

"To morate pitati trenera. Nazovite njega i pričajte s njim, jer on je taj koji donosi odluke. Usponi i padovi uvijek su prisutni u nogometu, rijetki imaju samo uspone. Ja sam napredovao u tome da ne razmišljam o kritikama, jer svatko ima mišljenje. Posebno sada kada sam prešao u Italiju, svi imaju mišljenje. Radi se o tome da slušate ljude koji su oko vas, a da ostale ne slušate", kazao je Eriksen.

Ovo nije prvi put da Eriksen javno govori o svom nezadovoljstvu u klubu. Početkom listopada dao je sličnu izjavu.

"Ne želim sjediti na klupi cijelu sezonu. Nadam se da to nije ni trenerova namjera ni namjera kluba. Bit će ovo naporna sezona. Mnogo je utakmica na rasporedu i očekujem da ću igrati. Nikada nije lijepo kada sjediš na klupi i što imaš više iskustva, sve si manje strpljiv", kazao je tada Eriksen.

Pročitajte više