FOTO Zagreb s Trga maknuo zastave u duginim bojama i stavio Dinamove

Foto: GNK Dinamo

DINAMO u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja SuperSport HNL-a na Maksimiru igra protiv Rudeša od 17:30. Bila je ovo vrlo teška i turbulentna sezona za Plave, koji su se na kraju ipak konsolidirali i stigli do novog naslova prvaka Hrvatske i trofeja u Hrvatskom kupu. Nedjelja je dan za njihovu feštu, a nakon utakmice će biti veliki tulum na Trgu bana Josipa Jelačića.

Dinamo će tako u centru grada pred tisućama navijača nakon gotovo 20 godina proslaviti naslov. S Trga su privremeno uklonjene zastave u duginim bojama koje su postavljene prije malo manje od dva tjedna zbog obilježavanja Međunarodnog dana protiv homofobije, bifobije, interfobije i transfobije, ususret zagrebačkom Prideu.

Umjesto spomenutih zastava Trg će krasiti one Dinamove, kao i one na kojima se nalazi grb Grada Zagreba. Zanimljivo, zadnjih dana su se pojavile poruke koje su kružile internetom, u kojima su navijači Dinama tražili da se nešto napravi po tom pitanju te da se maknu dugine zastave. Fotografiju je uskoro objavio i Dinamo.

Pročitajte više