Gazza se opet gazi: Gascoigne ponovno završio u pritvoru zbog vožnje u pijanom stanju

 

NEKADAŠNJA zvijezda engleskoga nogometa, a danas redoviti gost tračerskih rubirka i crnih kronika dnevnih listova, Paul Gascoigne, ponovno je završio na policijskom ispitivanju.

Razlog je novo Gazzino pijančevanje koje je okončano tek nakon što ga je zaustavilo policijsko vozilo u trenucima dok je ovaj vrludao za upravljačem svog automobila. S njime je u društvu bio neimenovani prijatelj.

"U 21.10 sati u nedjelju prometnici su alarmirani o nepropisnoj vožnji . Privedena su dvojica muškaraca u dobi od 40 i 42 godine zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Privedeni su na ispitivanje i zadržani" kazao je glasnogovornik policijske postaje u sjevernom dijelu Yorkshirea.

Gascoigne se već tri puta liječio u umobolnici, a 2008. priznao je konzumaciju kokaina i litre džina dnevno a u isto vrijeme zbog depresije danima nije izlazio iz stana jer se "bojao napustiti sobu".

Nakon toga je tvrdio da je čist od alkohola i droge četiri mjeseca, ali je već prije dva mjeseca uhapšen u Newcastleu zbog remećenja javnog reda i mira u pijanom stanju.

Pročitajte više