GENIJALNO Glupan nazvao bivšu zvijezdu Juvea crnim majmunom, a ovaj mu spustio na najbrutalniji mogući način

Foto: Screenshot YouTube

FELIPE MELO na početku svoje karijere puno je obećavao. Već kao tinejdžer zaigrao je za prvu momčad slavnog Flamenga, da bi prije nego li je otišao u Europu, igrao još za Cruzeiro i Gremio. Mallorca, pa Racing i Almeria bile su mu samo odskočne daske za Fiorentinu, a onda i Juventus preko kojeg je dospio i u reprezentaciju Brazila s kojom je igrao na SP u JAR-u 2010.
 
U četiri godine boravka u Torinu nije se puno naigrao pa ga je Stara dama poslala na posudbu u Galatasaray. U Istanbulu je pronašao sebe i turski velikan otkupio je ugovor od Juventusa, a nakon četiri godine uspješne avanture u Turskoj vraća se na Apenine, ovaj put u Inter.
 
Početkom sezone klub iz Milana šalje ga na posudbu u Palmeiras, a u dresu slavnog brazilskog kluba Melo je prije dva dana doživio rasističko vrijeđanje kad ga je igrač urugvajskog Penarola, Gastón Rodriguez, tijekom utakmice Cope Libertadores (3:2 za Palmeiras) više puta nazvao crnim majmunom.
 
Melo je nakon utakmice bio hladan i smiren te je urugvajskom primitivcu nevjerojatno lucidno spustio pred TV kamerama.
 

''Onaj dečko što je zabio gol cijelo vrijeme me je nazvao majmunom. Mislim da su to i kamere mogle zabilježiti. Vjerujem da momak ima neki ozbiljan problem. Možda ga je žena varala s nekim ogromnim crncem ili nešto slično'', rekao je Melo, kojem se Urugvajac ipak ispričao nakon utakmice.
 
''Moramo opraštati. Najvažnije je da je on svjestan što je rekao i da je njegova isprika bila iskrena, iz srca. Zna da je pogriješio'', zaključio je Melo.
 

Pročitajte više