LIVERPOOL

Gerrard ipak uzima premierligaški naslov? "Jako me zanima što će se dogoditi"

Foto: EPA-EFE

OSIM što je Manchester Cityju zabranjen nastup u europskim natjecanjima u naredne dvije sezone, postoji mogućnost da klub ostane bez osvojenog naslova Premiershipa iz 2014.

Naime, kao što je UEFA našla primjere kršenja financijskog fair-playa, tako Premier liga istražuje je li bilo nepravilnosti u razdoblju od 2012. do 2016.

2014. City je uzeo naslov s dva boda ispred Liverpoola pa nije nemoguće da se Redsima dodijeli titula iz te sezone. Ipak, istraga Premiershipa i dalje traje pa Steven Gerrard, tadašnji kapetan Liverpoola, ne želi žuriti.

"Treba pričekati i vidjeti. Jasno je da su već dobili tešku kaznu, no slijedi žalba tako da treba pričekati. Onda treba vidjeti što će reći Premier liga, ali iz UEFA-ine perspektive i težine kazne nešto se jako krivo napravilo u Cityju. Jako me zanima što će se dogoditi, iz očitih razloga. Trenutno, City je prvak i čestitam im na tome. Dok ne dobijemo više informacija, ne mogu komentirati", rekao je na presici Gerrard, današnji trener Glasgow Rangersa.

Pročitajte više