Grad Split: Zgroženi smo huliganskim napadom na Filipa Krovinovića

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

IGRAČ Hajduka Filip Krovinović sinoć je napadnut u Zagrebu. Sve se dogodilo nakon utakmice zadnjeg kola SuperSport HNL-a koju je splitski klub igrao u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive i pobijedio 5:2. Hajduk se oglasio službenim priopćenjem o napadu na svog igrača, a iz neslužbenih izvora doznali smo detalje napada, koji su nam potvrđeni.

Grad Split: Zgroženi smo huliganskim napadom

O ovom slučaju sada se službeno oglasio i Grad Split, čije priopćenje prenosimo: "Zgroženi smo huliganskim napadom na prvotimca Hajduka, Filipa Krovinovića, koji se sinoć dogodio u Zagrebu. Ovaj čin nasilja pojedinaca prema profesionalnom sportašu bezrezervno osuđujemo i očekujemo od nadležnih institucija da slučaj što hitnije istraže, utvrde počinitelja/e i adekvatno sankcioniraju.

Također, očekujemo nedvosmislenu osudu svih sportskih klubova i društvenih aktera prema ovom i svakom huliganskom činu nasilja, te zajedništvo u jasnoj poruci da je nasilje nespojivo sa sportom, da se svi sportaši i navijači moraju osjećati sigurnima, ma u kojem gradu igrali i za koji klub navijali."

Pročitajte više