Grad Zagreb osudio napad na Krovinovića. "Neprihvatljivo je nasilje koje se dogodilo"

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

IGRAČ Hajduka Filip Krovinović u subotu navečer je napadnut u Zagrebu. Sve se dogodilo nakon utakmice zadnjeg kola SuperSport HNL-a koju je splitski klub igrao u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive i pobijedio 5:2. Hajduk se oglasio službenim priopćenjem o napadu na svog igrača, a iz neslužbenih izvora doznali smo detalje napada, koji su nam potvrđeni.

O ovom slučaju nije podnesena prijava policiji, ali su oni svejedno pokrenuli istragu po službenoj dužnosti na temelju informacija koje su se pojavile u javnosti tijekom jučerašnjeg dana. Veliki dio nogometne javnosti je zgrožen ovim napadom, posebno ističući da je Krovinović uvijek pozitivan i nimalo konfliktan.

Grad Zagreb: Zagreb je grad otvoren za sve

Nakon što su se o slučaju oglasili Hrvatski nogometni savez i Grad Split, sada je stigla i kratka, ali jasna službena reakcija Grada Zagreba: "Osuđujemo napad koji se dogodio u Zagrebu na Filipa Krovinovića, igrača Hajduka. Zagreb je grad otvoren za sve i neprihvatljivo je nasilje koje se dogodilo. Filipu želimo brz oporavak, a od policije očekujemo da čim prije pronađe počinitelje."

Pročitajte više