Guardiola na suđenju svom igraču optuženom za silovanje: On je jako dobra osoba

Foto: Profimedia

PEP GUARDIOLA svjedočio je na suđenju Benjaminu Mendyju, nogometašu Manchester Cityja optuženom da je u više navrata silovao žene tijekom tuluma u svojoj vili u Cheshireu. Španjolski strateg je na sudu svjedočio kao Mendyjev trener i čovjek koji ga je doveo u Englesku.

Trener engleskog prvaka je tijekom svjedočenja opisao Mendyja kao "jako dobrog dečka", ali i dodao da ne zna puno o njegovom privatnom životu jer "ipak on nije njegov otac". Manchester Evening News prenio je cijelu izjavu Guardiole o francuskom nogometašu.

"Ja kontroliram igrače samo kad smo na treningu. Ne znam što rade kad nisu sa mnom. Ne pratim ih na društvenim mrežama pa nemam pojma čime se bave kada nisu kod mene na treningu. Da nešto nije bilo kako treba na treningu, to bih odmah primijetio", rekao je Guardiola pa dodao:

"Mendy je jako dobar dečko, rekao bih jako velikodušan. Sretan je čovjek, sjećam se da je, kad god bismo bili zajedno i nekome bi trebala usluga, bio prvi koji bi mu pomogao. Brzo se prilagodio ekipi. Tražio me da danas budem tu s vama i svjedočim, zato i sjedim pred vama."

Pročitajte više