Hajduk već ima Vlašićevog nasljednika, a Dinamo napokon rješava najveći problem reprezentacije

Screenshot (Youtube)

VINICIUS JUNIOR, Brazilac kojeg je Real platio 45 milijuna eura, najveće je ime na Guardianovom popisu najvećih talenata svjetskog nogometa.
 
Među 60 najboljih igrača rođenih 2000. godine i Hrvatska ima svoje predstavnike - po jednog iz najvećih hrvatskih klubova. Na popisu su Hajdukov Michele Šego i Dinamov David Čolina.
 
"Nizak, brz i žestok ofenzivac sa sjajnim driblingom i osjećajem za prostor. Sposoban je kreirati prilike i za sebe i za suigrače. U klubu pažljivo grade njegovu karijeru i već su ga stavili u drugu momčad koja se natječe u drugoj ligi", piše Guardian o nogometašu u kojem hajdukovci vide nasljednika Nikole Vlašića po igračkim sposobnostima, a nadaju se, i po zaradi od njegovog transfera.
 
Pozicija lijevog beka je već godinama najveći problem hrvatske reprezentacije, a izgleda da se u Dinamu krije rješenje tog problema.
 
"Dinamičan, taktični sjajan i u obrani i u napadu sa sjajnim udarcem. To je David Čolina, koji bi mogao postati dostojan nasljednik Roberta Jarnija u hrvatskom nogometu. Navodno ga već sad žele Arsenal i Manchester City, a uzor mu je Realov Marcelo", piše Guardian i podsjeća na golčinu koju je zabio Španjolcima na Europskom U17 prvenstvu.
 

Pročitajte više