Hajduk slavio rođendan bez svojih veterana: "Od kluba nismo uzeli ni kune i ne tražimo ništa"

Foto: Hina

HAJDUK danas slavi 106. godina od osnutka kluba, ali slavlje i rođendanska svečanost nisu prošli bez spominjanja neugodnih aktualnih tema.

Na upit kako komentira da je na današnjoj svečanoj akademiji bilo tek nekoliko veterana i legendi tog kluba, predsjednik Hajduka Ivan Kos je kazao kako vetarani Hajduka imaju svoju udrugu i uvijek su dobro došli u svoj voljeni klub.

"Mi smo poslali pozivno pismo na udrugu veterana, a na njima je koliko će ljudi pozvati", rekao je Kos.

Ante Ivković Zonzi iz udruge Hajdukovih veterana rekao je novinarima kako veterani Hajduka nisu pravovremeno obaviješteni o proslavi obilježavanja 106. godišnjice osnutka kluba.

"Veterani Hajduka ne traže od kluba ništa i nikakvu financijsku pomoć, osim dresova kada igramo utakmice. Obišli smo cijeli svijet, a od kluba nismo uzeli ni kune", rekao je Ante Ivković.

On je podsjetio i na nedavni istup na Hajdukovoj "Bijeloj noći" u Novalji jednog od legendi Hajduka Vilsona Džonija, koji je oštro kritizirao predsjednika uprave kluba Ivana Kosa, te je rekao kako veterani podupiru Džonijeve riječi kritike, ali ne i njegovo ponašanje. Naime, Džoni je, prema novinskim izvješćima, na "Bijeloj noći" u Novalji, između ostalog, za predsjednika uprave Hajduka rekao da se zove kao "neka ptica Kos."

Ante Ivković Zonzi najavio je i skorašnji sastanak izaslanstva udruge veterana Hajduka i predsjednika uprave kluba Ivana Kosa.

 

 

Pročitajte više