Hajdukov poseban poklon Maloči: "Igrao sam za Hajduk i još neke klubove"

Foto: HNK Hajduk (Facebook)

MARIO MALOČA (34) odigrao je svih 90 minuta u 2:1 porazu svoje Gorice kod Hajduka u 35. kolu SuperSport HNL-a. Maloča je bivši kapetan Hajduka, a za splitski klub je igrao od 2007. do 2015. godine. Maloča je za Hajduk odigrao 212 utakmica. Zabio je šest golova te triput asistirao, a osvojio je i dva Kupa. 

Hajduk odao priznanje Maloči

Današnja utakmica bila je ujedno i 500. službena za Maloču u profesionalnoj karijeri. Hajdukov predsjednik Ivan Bilić uručio mu je Hajdukov dres s brojem 500. "Naš bivši kapetan Mario Maloča danas je u dresu Gorice upisao jubilarni 5️00. službeni nastup u karijeri. Nakon završetka susreta od Hajduka je dobio uokvireni dres s brojkom nastupa na poleđini. Mario, još jednom od srca čestitamo!", napisao je Hajduk na društvenim mrežama. 

Maloča je uoči utakmice dobio pljesak poljudskih tribina: "Nisam čuo, bio sam u svlačionici. Otac mi je bio na utakmici, sigurno je on to snimio. Nemam što reći. Uvijek mi je bilo dobro ovdje. Hajduk je moj klub, Split je moj dom. Tu sam proveo lijepih osam godina. Bilo je to teško razdoblje Hajduka. Uspjeli smo to prevladati da bi danas bili konkurentniji za naslov. Hajduk nas je sve zbližio. I danas vidim gospođe koje su radile, jako lijep dan za mene."

"Igrao sam za Hajduk i još neke klubove"

Potom je dodao: "Bio sam siguran da će Hajduk biti prvak. Na kraju treba čestitati Dinamu. Bili su najbolji. Imali su kontinuitet osvajanja naslova. Na terenu sam igrao protiv svih. Protiv Dinama je bilo najteže. Sportski je čestitati, a Hajduk se mora okrenuti sljedećoj sezoni."

Na kraju je završio: "Osjećam se dobro. Odigrao sam 35 utakmica ove sezone. Imam 35 godina, radim na sebi. Dok imam volje igrat ću i pomoći mladima. Igrao sam za Hajduk i još neke klubove. Hajduk je moj klub, ali moram biti pošten prema svima. Gorica mi je dala priliku i na tome sam joj zahvalan."

Naš bivši kapetan Mario Maloča danas je u dresu Gorice upisao jubilarni 5️⃣0️⃣0️⃣. službeni nastup u karijeri. Nakon...

Posted by HNK Hajduk Split on Sunday, May 19, 2024

Pročitajte više