Hajdukovci na Fejsu kritiziraju igru i hvale samo jednog igrača

Foto: Borna Jakšić/PIXSELL

DERBI 21. kola SuperSport HNL-a između Osijeka i Hajduka završio je rezultatom 1:1. Hajduk je na Opus Areni poveo na početku drugog dijela pogotkom Filipa Uremovića, a bod domaćima donio je Ramon Mierez.

Nakon utakmice navijači Hajduka iskazali su nezadovoljstvo na društvenim mrežama. Smatraju da je njihova momčad još jedan derbi odigrala kukavički.

"Očigledan pad u igri i bezidejnost. Već smo zaboravili kako izgleda šansa za gol, a kamoli gol iz akcije", "Momčad bez muda i karaktera! Čast izuzecima Brekalu, Kali i Pukštasu! Sve drugo na nivou Rudeša", "Kako igramo, ovaj bod je kao neboder. Ovo je fuj. Trenira li se išta? Pa mi, po imenima, imamo najiskusniju ekipu, posebno u vezi, a ne možemo loptu zadržati sedam sekundi", "Usrali ste sve što ste mogli usrati u samo dvije utakmice", "Katastrofalan pristup", pišu navijači Hajduka na službenom klupskom Facebook profilu. 

Igrač koji dobiva najviše pohvala je debitant Josip Brekalo, povremeni hrvatski reprezentativac koji je stigao na posudbu iz Fiorentine.

"Svaka čast za Brekala, dobro je igrao", "Brekalo je jedini igrao, ostali su se borili", "Kapa dolje Brekalu, jedini je izgledao kao nogometaš", "Brekalo je klasa."

Pročitajte više