Harryja Kanea pitali koji nogometaš je podcijenjen. Odgovorio je bez razmišljanja

Foto: Profimedia

HARRY KANE (30), sjajni napadač Bayerna i engleske reprezentacije, dao je intervju za GOAL. Poznati sportski medij na TikToku je objavio video u kojem Kane igra igru asocijacija, ali u nogometnom kontekstu. Primjerice, na riječ "golgeter", Kane je odgovorio Jermain Defoe. On je umirovljeni engleski napadač s 57 nastupa i 20 pogodaka za reprezentaciju.

Od niza odgovora brojni mediji prenijeli su da je Kane na riječ "podcijenjen" odgovorio Jordan Henderson. On je 33-godišnji engleski veznjak, koji je karijeru započeo u Sunderlandu, a od 2011. do 2023. bio je član Liverpoola i njegov dugogodišnji kapetan.

S liverpulskim velikanom osvojio je osam trofeja, a 2020. godine bio je najbolji igrač Engleske i svog kluba. Nakon 492 nastupa za Liverpool, u ljeto 2023. otišao je u Al Ettifaq, ali vratio se u Europu već u siječnju ove godine jer se, tvrdilo se, obitelj i on nisu priviknuli na uvjete i kulturu u Saudijskoj Arabiji. Kao slobodan igrač potpisao je za Ajax i u njegovu dresu dosad odradio 11 nastupa.

@goalglobal Word association with Harry Kane... of course Cristiano Ronaldo got a mention 🐐 @statsports #football #soccer #bayern #england ♬ original sound - GOAL

Kane je fantastičan napadač bez momčadske titule

Kane je godinama jedan od najboljih napadača na svijetu. Više od deset godina zabijao je za Tottenham i tako postao njegova legenda, a onda je u ljeto 2023. za 95 milijuna eura prešao u Bayern. Premda fantastičan igrač, u karijeri nije osvojio nijedan klupski trofej, pa tako zasad ni s Bayernom, kojem je aktualna sezona prva nakon 12 godina da nije osvojio barem jednu titulu.

Pročitajte više