HNL: Šutnja na tribinama; Varteks - Dinamo, Hajduk - Zadar...


20.15h, HTV3

 

 


Iako Ćiro priznaje kako je Dinamo favorit, vjeruje kako će njegova momčad odnijeti pobjedu, naglašavajući kako će to biti "njegova najslađa pobjeda".

Jurčević još uvijek nije siguran koga će poslati na teren od početka. Uz Mitua, u napadu traži drugog napadača, kandidati su Bartolović i Zahora.

Vjerojatni sastav Varteksa: Vasilj, Polovanec, Granić, Krstić, Mujanović, Vučković, Šafarić, Pavličić, Melnjak, Karić, Halilović

Vjerojatni sastav Dinama: Turina, Sedloski, Miajtović, Cesar, Mikić, Tomić, Kranjčar, Agić, Mujčin, Zahora, Mitu


15.30h

 

 

 

U Splitu vlada euforija zbog prolaza Hajduka u drugo kolo Kupa UEFA, što bi Zadrani mogli iskoristiti u svoju korist. Hajduku će nedostajati ozlijeđeni Sunara, Turković, Deranja i Vuković, te kartonirani Mato Neretljak. Iz Zadra najavljuju da neće igrati bunker, jer i on kad-tad padne. Zadranima će nedostajati napadač Gudelj koji je dosad zabio 7 pogodaka u HNL-u, te Prpić, Zebić i Pintar.

Vjerojatni sastav Hajduka: Runje, Vejić, Rukavina, Đolonga, Miladin, Andrić, Računica, Carević, Blatnjak, Bule, Krpan

Vjerojatni sastav Zadra: Kale, Zurak, Milin, Jurić, Bilaver, Amugi, Jerković, Surać, Jurjević, Čustić, Brajković


15.30h


 

 

Zagrebu je pobjeda imperativ . Trener Petravić izjavio je da je momčad blizu da "napokon sve bude na svom mjestu", te da nema razloga da sumnja u pobjedu. Zagrebu nedostaju Đalović, Hucika, Spahić i Mujdža.

Slaven Belupo vjeruje kako će ostati neporažen. Koprivničanima će, među ostalima, nedostajati Višković, Ferenčina i Brgles.

Vjerojatni sastav Zagreba: Stojkić, Ješe, Smoje, Barišić, Žilić, Biskup, Prosinečki, Pilipović, Krpan, Franja, Lovrek

Vjerojatni sastav Slaven Belupa: Solomun, P. Bošnjak, S. Bošnjak, Gal, Božac, Pejić, Vukojević, Kosić, Landeka, Posavec, Milas


15.30h

 

 


Iako Rijeka već godinu i pol nije pobijedila u gostima, domaćini bi bili zadovoljni i s bodom. No, najavljuju da će presingom riječke zadnje linije pokušati doći i do pobjede.

Katalinić je promijenio vratar i stopera, koji bi trebali donijeti veću sigurnost riječkoj obrani.

Vjerojatni sastav Inkera: Horvat, Radeljić, Vidak, Bodrušić, Brnas, Čičak, Terkeš, Dujmović, Lalić, Ceraj Katulić

Vjerojatni sastav Rijeke: T. Bulat, Knežević, Milas, Milinović, Šarić, Vušković, Butić, Čaval, Shkmebi, Samardžić, Tiganj


15.30h

 


 


Slavonski derbi dna ljestvice jednu d momčadi mogao bi gurnuti u još veću krizu. Cibalia, kao domaćin, otvoreno najavljuje pobjedu. Marsoniji su bodovi vrlo važni, jer ju nakon Cibalije čekaju gostovanja u Zagrebu, Rijeci i Zadru. Od 14 utakmica u HNL-u momčadi su čak 6 susreta odigrali neodlučeno, a u 5 susreta bolja je bila Marsonia.

Vjerojatni sastav Cibalije: I. Marić, Raić-Sudar, Lučić, Pernar, Križanović, Pavličić, Jurić, Čutura, Jozinović, Ratković, Peraica

Vjerojatni sastav Marsonije: Vidaković, Rogić, A. Petrović, Tadić, M. Petrović, Ačkar, Brnjić, Marić, Vranić, Vuka.


Ponedjeljak, 17.30h


 

Pročitajte više