Hrvat nemoćno gledao jedan od najboljih golova sezone. Pogledajte ludnicu

Screenshot, Foto: EPA

CAGLIARI je dramatičnim preokretom pobijedio Sassuolo 2:1 u 15. kolu Serie A. Gosti su poveli u sedmoj minuti pogotkom hrvatskog reprezentativca Martina Erlića te su imali prednost do sudačke nadoknade drugog poluvremena. No nisu je uspjeli sačuvati.

Gianluca Lapadula izjednačio je u 94. minuti udarcem iz gužve, što možete vidjeti ovdje. Činilo se da će domaći sastav ipak osvojiti bod. Međutim, sva tri mu je osigurao Leonardo Pavoletti, koji se fantastično snašao u kaznenom prostoru u 98. minuti. Atraktivnim škaricama, i to upravo pokraj Erlića, koji ga nije uspio spriječiti, svladao je Sassuolova golmana Andreu Consiglija. Snimku pogotka pogledajte ovdje.

"Besmrtni smo. Ne razumijem kako sam zabio"

Cagliari se s ova tri boda izvukao iz zone ispadanja i sada je 16. s 13 bodova, dva manje od Sassuola. "Ovaj Cagliari nikad ne umire, besmrtni smo. Činilo se da ćemo pasti, ali uspjeli smo se vratiti", izjavio je junak Pavoletti za DAZN pa prokomentirao svoj pogodak: "Još uvijek ne razumijem kako sam zabio."

Pavoletti je 35-godišnji napadač, kojem je ovo bio treći pogodak u 11 ovosezonskih nastupa. Cijelu karijeru proveo je u Italiji igrajući za Armando Picchi, Viareggio, Paviju, Sassuolo, Casale, Virtus Lanciano, Varese, Genou i Napoli. U Cagliariju je posljednjih šest godina.

Pročitajte više