Ibrahimović potpisao novi ugovor i otkrio gdje će završiti karijeru

Foto: Guliver Image/ Getty Images

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ produljio je ugovor s Los Angeles Galaxyjem te izjavio da će karijeru završiti upravo u američkoj MLS ligi.

”Bilo je svakakvih priča i brojnih napisa da ću otići iz kluba. Međutim, ovdje sam došao završiti karijeru”, izjavio je Ibrahimović.

Od dolaska u LA Galaxy, Šveđanin je postigao 22 gola te imao 10 asistencija u 27 utakmica u MLS ligi.

”Do sada sam se zagrijavao u Americi. Druga sezona bit će drugačija. Igrače i klubove u ligi poznajem bolje. Bolje se osjećam, i fizički i psihički, te ću igrati na većoj razini", rekao je Ibrahimović.

Trebao se vratiti u Milan, ali je sve propalo

Podsjetimo, pregovore oko Ibrinog povratka u Milan počeli su sredinom studenog Leonardo, sportski direktor Rossonera, i Mino Raiola, Zlatanov menadžer.

Milanska La Gazzetta dello Sport pisala je da je to samo formalnost i da Ibrahimović čeka Leonardov telefonski poziv kako bi dobio potvrdu da Milan prihvaća njegove uvjete.

A oni su uključivali honorar od dva milijuna eura za šest mjeseci i opciju produljenja ugovora na još jednu sezonu. Međutim, "već riješen posao" je propao.

Najbolji švedski nogometaš svih vremena prije nego što je stigao u SAD, u blistavoj karijeri nastupao je za Manchester Unired, PSG, Milan, Barcelonu, Inter, Juventus, Ajax i Malmo.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više