Ibričićev zastupnik za Index: Galatasaray je veliki klub, ali Senijadu nije žao ostati dio europskog Hajduka

ANĐELKO JURKIĆ, jedan od zastupnika najboljeg Hajdukova igrača, prokomentirao nam je pregovore koji su se odvijali između Hajduka i Galatasaraya oko Ibrinog transfera u ekipu turskog velikana.

Kojem igraču ne bi bilo drago da ga želi klub kalibra Galatasaraya?

"Galatasaray je bio najkonkretniji, došao je s dobrom ponudom, ali Hajduk je odlučio da mu je važnije slagati ekipu za Europu i kako nije dobar trenutak za prodaju. Naravno da je Ibri drago što ostaje u tom projektu iako mu se nudila mogućnost da osigura egzistenciju prelaskom u veliki klub, što bi predstavljalo ispunjenje snova svakog igrača pa tako i njemu", izjavio nam je Jurkić, koji zajedno s Davorom Vokićem zastupa Ibričićeve interese.

Oni ističu kako je Hajdukov predsjednik Joško Svaguša korektno primio Turke i razmotrio njihovu ponudu, ali je donio odluku za koju je smatrao da je u ovom trenutku najbolja. Procijenio je kako će Ibrinim ostankom u klubu profitirati on sam, klub, ali i njegovi suigrači u sezoni kada se klub u 100. obljetnici, osim za titulu prvaka, bori i za europski iskorak.

Galatasaray je povećao ponudu na 8 milijuna, Aston Villa također pregovarala

Kao što je Index pisao, Aston Villa je također ovih dana bila u lovu na Ibru, a Galatasaray je jučer podebljanom ponudom (8 umjesto prije ponuđenih 6,5 milijuna eura) pokušao smekšati Svagušu, ali nije prošlo. Doznajemo kako je ovih dana odbijena ponuda još jednog velikog turskog kluba koji je htio dovesti Ibričića.

Pročitajte više