Igoru Tudoru slijedi utakmica koju uživo želi pogledati 210.000 navijača

Foto: EPA

INTER i Lazio u nedjelju u 18 sati na San Siru igraju utakmicu pretposljednjeg, 37. kola Serie A. Inter je odavno osigurao naslov talijanskog prvaka te je trenutno na vrhu s 92 boda, 18 više od gradskog rivala i prvog pratitelja Milana. Lazio, čiji je trener Igor Tudor, nalazi se na sedmom mjestu s 59 bodova i u preostala dva susreta slijedi mu borba za pozicije koje vode u europska natjecanja.

Za momčad trenera Simonea Inzaghija ovo će biti posljednji domaći susret ove sezone jer u posljednjem kolu gostuje kod Verone. Interu će, stoga, nakon susreta s Lazijem biti uručen pehar prvaka Serie A, koji će podići pred svojim navijačima. Naravno, svi fanovi Intera žele tome svjedočiti, stoga ne čudi što je stiglo čak 210 tisuća zahtjeva za ulaznice, objavila je Gazzetta dello Sport i podsjetila kako je krajem travnja momčad već proslavila naslov pred 350 tisuća navijača na ulicama Milana.

Gazzetta je otkrila da će svaki navijač dobiti papir potreban za koreografiju na tribinama, a događaj će uveličati i legende kluba, koncerti i video koji će sadržavati najzanimljivije trenutke ove sezone. Kapetan Intera Lautaro Martinez na kraju će podići pehar.

Igor Tudor / Foto: EPA

Interova 20. titula talijanskog prvaka

Inter je do 20. titule u talijanskom prvenstvu stigao na dominantan način. Inzaghijeva momčad ostvarila je 29 pobjeda, pet neriješenih rezultata i samo dva poraza, uz gol-razliku 86:19. Među ostalim, u Martinezu imaju najboljeg strijelca lige s 24 pogotka, osam više od prvog pratitelja, Juventusova Dušana Vlahovića.

Pročitajte više