Igrači Reala i Barce umirali od smijeha i zafrkavali se na tribinama

Foto: Getty Images/Guliver Image

REAL I BARCELONA su prošlog vikenda odigrali izrazito grubi i napeti El Clasico. Završilo je 2:2, a bilo je zaista svega. Dobrog nogometa, hvatanja za vrat, udaranja, crvenih kartona...

Iako su među navijačima ovih klubova često doživljavani kao veliki rivali koji bi se morali mrziti, igrači Reala i Barcelone su zapravo veliki prijatelji. Osobito oni koji igraju u španjolskoj reprezentaciji. To je u nedavnoj ispovijesti za The Player's Tribune otkrio i Gerard Pique.

"Mi Španjolci imamo grupu na WhatsAppu. Prošle sezone Realovci su nas ubijali nakon što su osvojili Ligu prvaka i prvenstvo, no ove sezone su malo tiši", napisao je Pique.

Da su u dobrim odnosima kad ne igraju Clasico, Pique i društvo pokazali su i u petak na meču četvrtfinala ATP turnira u Madridu. Barcin stoper, Marco Asensio i Lucas Vazquez došli su navijati za Rafaela Nadala protiv Dominica Thiema da bi svjedočili senzacionalnom porazu najboljeg zemljaša svih vremena.

No, iako je Nadal izgubio, dečki na tribinama bili su odlično raspoloženi. Pique se stalno nešto zafrkavao s Vazquezom, dok je njegov sinčić uokolo trčkarao, a kad je došao na stadion izgrlio se s Marcom Asensijom.

Pročitajte više