MARIO MANDŽUKIĆ

"Imam problem s onima koji su Mandžukića kritizirali zbog manjka golova"

Foto: Getty Images

NAVIJAČI Juventusa, barem oni na društvenim mrežama, i dalje ne odobravaju prodaju miljenika Marija Mandžukića u katarski Al-Duhail.

U isto vrijeme dok se Juve muči na terenima Serie A, hrvatski je napadač zabio gol u azijskoj Ligi prvaka i pokazao da u njemu još ima onog njegovog prepoznatljivog žara.

Osjetili su to navijači Stare dame koji smatraju kako današnjem Juventusu itekako nedostaje njegove borbenosti.

"Bio je jako glup potez riješiti se Mandžukića ako u momčadi imate nekonzistentne igrače kao što su Dybala i Higuain", napisao je jedan od tifoza Bianconera nakon čega je nastala rasprava.

"Svi koji su kritizirali Mandžu zbog manjka golova moraju prestati smišljati alibije drugim igračima zbog istog razloga. Mandžukić je pritiskao, pomagao bekovima i igrao na krilu. Primijenite iste kriterije na sve igrače", odgovorio je Arjun Pradeep, jedan od najpoznatijih Juventusovih navijača kojeg prati preko 29 tisuća ljudi na Twitteru.

Pradeep ponekad gostuje u uglednim medijima poput Guardiana i ESPN-a gdje komentira Juventus, a od prije je poznat kao veliki fan 33-godišnjeg Hrvata.

"Imam problem s onima koji su Mandžukića kritizirali zbog manjka golova, a sada daju alibije za Higuaina i Dybalu koji koštaju 32 milijuna eura godišnje, a zabiju zajedno koliko je zabijao Mario."

Pradeep je u svom Twitter izlaganju iznio Juventusove strijelce u Serie A gdje se ističe tek Cristiano Ronaldo s 20 golova. Gonzalo Higuain, zbog kojeg je Mandžo izgubio mjesto, zabio je tek pet golova u prvenstvu Italije. 

Podsjetimo, Mandžukić je u Juventusu izgubio mjesto dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija nakon čega je gotovo bio prisiljen napustiti klub poslije četiri uspješne godine i otići u Katar.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više