Insajder: Hrvatski reprezentativac je nezadovoljan. Želi promijeniti klub

Foto: Profimedia

DION DRENA BELJO (21) mogao bi u zimskom prijelaznom roku napustiti Augsburg, otkrio je Skyev insajder Florian Plettenberg. "Beljo je nezadovoljan minutažom kod trenera Jessa Thorupa i stoga je otvoren za transfer na zimu", objavio je Plettenberg, navodeći kako klubovi iz Njemačke, Italije i Engleske žele hrvatskog napadača.

Podsjetimo, Beljo je u siječnju 2023. napustio Osijek i u transferu vrijednom tri milijuna eura potpisao za Augsburg. U proljetnom dijelu prošle sezone upisao je 18 nastupa, tri pogotka i tri asistencije za njemački klub. Tada je trener bio Tobias Strobl.

Beljo je ove sezone odigrao 360 minuta u Bundesligi

Strobl je u međuvremenu otišao, a na klupi ga je zamijenio Jess Thorup. Danski stručnjak dao je Belji svega 360 minuta u Bundesligi, odnosno ubacuje ga uglavnom s klupe, i u takvoj je situaciji zabio dva gola.

Napadač s dva nastupa za hrvatsku A reprezentaciju te član U-21 selekcije, očigledno, nije zadovoljan, pa bi već u siječnju mogao na posudbu. Ugovor s Augsburgom vrijedi mu do ljeta 2027., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 6.5 milijuna eura.

Pročitajte više