EUROPA LIGA

Interventna policija čuvala igrače Lazija dok su izvodili kornere u Marseilleu

Foto: REUTERS/Pascal Rossignol/Guliver

NAVIJAČI Marseillea ponovno su izazvali nevjerojatne scene na Velodromeu i natjerali pripadnike policije da podignu štitove kako bi obranili gostujuće igrače od projektila s tribina prilikom izvođenja kornera.

Posljednjih tjedana Marseilleovi navijači su nepodnošljivi. Izazivali su probleme protiv Galatasaraya u Europa ligi, zbog čega ih je UEFA otjerala s njihove tribine, koju je klub sinoć napunio s 10.000 djece i njihovih skrbnika.

Divljali su i u domaćoj ligi protiv PSG-a i Lillea, kada su zabilježene slične scene.

Štit za izvođača kornera

Na utakmici protiv Lazija u Europa ligi rasporedili su se po drugim dijelovima stadiona i opet stvarali probleme pri izvođenju kornera, pa je Luisa Alberta tako trebalo braniti štitovima interventne policije.

Utakmica je završila 2:2, pa je Marseille i u četvrtom pokušaju osvojio samo bod, dok je Lazio ispred njega s pet. Skupinu E predvodi Galatasaray s osam bodova.

Četvrti remi Marseillea u četiri utakmice

Francuzi su poveli u 33. minuti Milikovim penalom, izjednačio je Felipe Anderson u petoj minuti nadoknade prvog dijela, a već u četvrtoj minuti nastavka Lazio je poveo golom Immobilea. Konačni rezultat postavio je Payet u 82. minuti.

Lazijevih navijača nije ni bilo na utakmici jer im je francuska vlada zabranila ulazak u zemlju, a ministar vanjskih poslova odluku je obrazložio njihovim desničarskim stavovima.

Pročitajte više