Serie A

Italija poludjela na suca koji je oštetio Jurića protiv Intera. Dobio je ocjenu 0

Screenshot: Youtube

TORINO, klub koji vodi hrvatski trener Ivan Jurić, odigrao je 1:1 protiv Intera. Torino je vodio od 12. minute, a bez pobjede je ostao u sudačkoj nadoknadi kada je Alexis Sanchez donio bod prvacima.

Jurić je tijekom utakmice nekoliko puta žestoko prosvjedovao na sudačke odluke, dobio je i žuti karton, a najviše ga je pogodila situacija iz 38. minute kada za Torino nije dosuđen jedanaesterac nakon što je Andrea Ranocchia udario svog imenjaka Belottija. 

"To je meni neshvatljivo, nema mi logičnog objašnjenja zbog čega jedanaesterac nije dosuđen. Ovo će nam netko morati dodatno objasniti. Na našu štetu išlo se i protiv Bologne i protiv Venezije. Bio je čisti penal za nas, a da smo tada otišli na 2:0, sve bi bilo drugačije", rekao je Jurić.

Sudac je na ekranu pogledao spornu situaciju i procijenio da nije bilo prekršaja u Interovom kaznenom prostoru. U Italiji vlada nevjerica zbog njegove odluke. La Gazzetta dello Sport je tu pogrešku nazvala katastrofalnom i zatražila suspenziju suca i VAR sudaca. Corriere dello Sport piše da je odluka suca Guide neshvatljiva, a Tuttosport je sucu dodijelio ocjenu 0 uz naslov: Skandal u Torinu!

Pročitajte više