Izjava teniske legende koja je još jednom razbjesnila Srbiju i sve Đokovićeve navijače

Foto: Guliver Image/Getty Images

MATS WILANDER, legendarni švedski tenisač, poznat je po tome što i nije pretjerani fan Novaka Đokovića.
 
Dokazao je to i uoči finala završnog Mastersa u Londonu između Andyja Murraya i Đokovića izjavom koja je razljutila Srbiju i navijače srpskog tenisača.
 
"Đoković je završni Masters osvajao već pet puta. Nitko stvarno i ne želi da Đoković pobijedi osim možda nekoliko stotina Srba", rekao je Wilander, osvajač sedam Grand Slam naslova, koji je konačno dočekao da Murrayja vidi na vrhu svjetskog tenisa.
 
Međutim, jedan od najvećih svjetskih tenisača ikad tu nije stao i uoči početka Australian Opena u svojoj kultnoj emisiji ''Gem Set & Mats'' izrekao je nešto što je izazvalo bijes kod navijača Novaka Đokovića.
 
Naime, na pitanje bivše tenisačice Barbare Schett Eagle koga vidi kao favorite za osvajanje prvog Grand Slama ove sezone, Šveđanin je rekao:
 
''Bit će sjajan turnir i teško je prognozirati tko će pobijediti. Vratili su se Roger Federer i Rafa Nadal. Andy Murray prvi put dolazi na Grand Slam kao prvi igrač svijeta. Wawrinka je uvijek opasan, a fantastičan je i Zverev. Uvjeren sam da će ovo biti jedan od najkvalitetnijih turnira u zadnjih nekoliko godina''.
 
Primijetili ste da jedno važno ime nedostaje, ono Novaka Đokovića. Jednostavno, čovjek ga ne voli!
 

Pročitajte više