Jakirović: Ostajem u Dinamu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO i Rudeš su u zadnjem kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru odigrali 3:3. Momčad Sergeja Jakirovića povela je golom Frana Brodića u 24., a gosti su izjednačili u 28. preko Frana Topića. Takuro Kaneko vratio je Dinamo u vodstvo u 36., a Sandro Kulenović je u 52. povisio na 3:1. No, gosti su uspjeli doći do boda u završnici preko Vinka Petkovića u 77. i Jana Doležala u 88. minuti.

"Fantastičan posao. Momci su pokazali zajedništvo, mladi igrači i senatori. Nema ništa ljepše, stadion je pun, ne znam kad je zadnji put ovako bilo. Danas ćemo napraviti pravu feštu. Promovirali smo igrače, kadete i juniore, koji su uvjerljivo osvojili. Ima tu još momaka koji su na U-17 Euru. Imaju puno za raditi, čeka ih težak put. Neka je zdravlja, ono je najbitnije. Neka slušaju trenera i karijera je pred njima", rekao je Jakirović pa dodao:

"Poraz od PAOK-a pomogao nam je u završnici prvenstva, shvatili smo koliko je važno. Dečki su rekli: 'Šefe, dobit ćemo sve do kraja.' Danas nismo, ali nema veze. Ne znam kako je ta informacija izašla. Ostajem u Dinamu. Naravno, u nogometu je sve moguće, trener je uvijek spreman, ali imamo ovdje još posla. Napravit ćemo dobar prijelazni rok. Mislim da ćemo sutra imati konferenciju za medije."

Pročitajte više