HNL

Jakobušić: Hajdukov put su većinom domaći igrači i stranci koje ne morate guglati

Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK i HNS dogovorili su kako srediti problematični poljudski travnjak. Lukša Jakobušić i Marijan Kustić sastali su se na Poljudu gdje je odlučeno kako će HNS uložiti oko četiri milijuna kuna u travnjak, a radovi bi trebali biti završeni u svibnju.

Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić se dotaknuo i smjene trenera u drugoj Hajdukovoj momčadi. Marija Despotovića je nakon četiri godine naslijedio Goran Sablić.

"Sve što ima prefiks 2 i izaziva toliki interes, nije dobro. Gospodin Despotović je bio vrlo korektan, radio je svoj posao četiri godine. Mislimo da tu ima prostora, htjeli bismo vidjeti je li do struke. U sljedećih šest mjeseci ćemo vidjeti kako će to izgledati s nekim tko će dati dodatnu energiju koja može pratiti nas i vidjeti onda što s Hajdukom II. Nama je primarni cilj Hajduka II da proizvodi igrače za seniorsku momčad. Ako želimo biti ono što jesmo, a to je Hajduk koji ima većinu svojih igrača, 80-90%, a stranci koji dođu da ih ne morate guglati i tražiti gdje su igrali, onda je to put", rekao je pa dodao:

"Možda ću se i ja trebati malo korigirati. Očigledno je to duži proces. Trebat će više vremena nego što sam ja osobno mislio. Tu sam mjesec i pol dana, nije to neki veliki rok. Trebat će vremena svima nama, ali to je jedan proces koji će potrajati."

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više