Joeov agent Ramadani: Direktor Hoffenheima priča sranja, namjerili su se na krive tipove

DOK se Joe Šimunić još uvijek nalazi na odmoru u Australiji, njegov zastupnik Fali Ramadani oštro je napao Hoffenheim.

Naš reprezentativac, koji ima još godinu dana ugovora s njemačkim klubom, na koncu sezone izrazio je želju za odlaskom negdje gdje će igrati, kako bi spreman dočekao Euro 2012.

Šimunić je Hoffenheimu predložio sporazumni raskid ugovora vrijednog tri i pol milijuna eura godišnje, ali Nijemci mu nisu htjeli isplatiti polovicu zajamčenog iznosa kako bi postao slobodan igrač. To je dovelo do svađe Šimunića i direktora Hoffenheima Ernsta Tannera, koju je burno prokomentirao Fali Ramadani:

"Tanner ne bi smio govoriti takva sranja. Čak i ako se ne postigne dogovor, prijetnja jednom igraču ne spada u profesionalno ponašanje. Vrše veliki pritisak na nas, ali nećemo dozvoliti da nas bilo tko ucjenjuje. Namjerili su se na krive tipove", poručuje Ramadani.

"Šimunić unatoč cijeloj situaciji vrlo profesionalno pristupa treninzima i spreman je za razgovor, ali poslije ovakvih izjava situacija će se teško smiriti", dodaje Šimunićev menadžer, čije riječi prenosi fussballtransfers.com.

Joe je tijekom karijere često puta isticao kako bi volio barem jednu sezonu prije mirovine odigrati i u HNL-u, što su pokušali iskoristiti Hajduk i Dinamo, ali zapelo je na Šimunićevu dogovoru s Hoffenheimom. U međuvremenu se Dinamo okrenuo Vidi koji je već stigao u Maksimir, a Splićani se još uvijek nadaju kako će im obranu u idućoj sezoni držati dvojica australskih Hrvata - Miličević i Šimunić.

Pročitajte više