Joker s klupe donio Napoliju osmu pobjedu u nizu. Fenjeraš potopljen u nadoknadi

Foto: EPA-EFE

NAPOLIJEVA pobjednička forma nije stala ni na osmoj utakmici u nizu. U devetom kolu Serie A na gostovanju na sjeveru Italije s 4:1 pala je pretposljednja ekipa lige Cremonese. Napoli je potpuno dominirao susretom, ali je pobjedu izborio tek u završnoj fazi utakmice. 

U prvih dvadesetak minuta utakmice Spallettijevi izabranici imali su i preko 80 posto posjeda lopte, a inicijativa im se isplatila u 26. minuti, kada je s bijele točke pogodio Matteo Politano. Cyriel Dessers izjednačio je u 47. minuti, ali je Giovanni "Cholito" Simeone vratio Napoli u vodstvo golom u 76. minuti.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SIMEONEOV GOL

Sin Diega Simeonea u igru je ušao u nastavku utakmice i Spallettiju se ubrzo odužio svojim četvrtim ovosezonskim golom. Poentirao je udarcem glavom nakon odličnog centaršuta desnog beka Marija Ruija. U trećoj minuti sudačke nadoknade Hirving Lozano je povisio vodstvo, a Mathias Olivera, koji je također ušao s klupe tri minute kasnije, zabio je za konačnih 4:1. Napoli sada čeka utakmica s Ajaxom na stadionu Diega Maradone, a idući vikend na istom mjestu dočekuje Bolognu.

 

Pročitajte više