AUSTRALIAN OPEN

Još urnebesnija snimka Đokovićevog Talijana: Ovako je predvidio Rafin pad

Screenshot

UBALDO SCANAGATTA, poznati talijanski novinar i strastveni obožavatelj tenisa, postao je neočekivana zvijezda Australian Opena.

Nakon što je Novak Đoković u finalu razbio Rafaela Nadala, Ubaldo mu je prvi postavio pitanje na konferenciji za medije.

Govoreći na engleskom s jakim talijanskim naglaskom, krenuo je nabrajati što je sve Đoković napravio tim trijumfom: "Osvojio si rekordni sedmi Australian Open, 15. Grand Slam ukupno..."

Đoković ga je prekinuo tako što mu je na isti način, na "talijanskom engleskom" odgovorio: "Not baaad, not baaad..."

Ovaj retern najboljeg svjetskog tenisača izazvao je opće oduševljenje i slave smijeha na presici, ali i na društvenim mrežama i snimka ovog performansa, prilikom kojeg je Đoković, urlajući od smijeha, lupao glavom od stol, postao je viralan. 

Snimku Ubalda i Đokovića možete pogledati ovdje.

Ubaldo (69), omiljeni i kultni lik svjetskog tenisa, već četiri desetljeća izvjestitelj s Grand Slamova, koji se hvali da je bio na 145 najvećih turnira i kojeg na Touru svi zovu familijarno, po imenu, ranije je na turniru priredio još veći šou.

On je, naime, na Nadalovoj konferenciji za medije u ranijoj fazi turnira – zaspao!

Rafu je jedna novinarka pitala o očekivanjima od prvog Grand Slama, a onda je španjolski velikan primijetio da onaj talijanski ispred njega spava.

Nadal se počeo smijati i pokazivati prema njemu. Doajena Ubalda zatim su kolege probudile, a on se, trljajući snene oči, opravdao zašto je zadrijemao: "Nije bilo zanimljivo!"

Svi su, naravno, prasnuli u smijeh. 

Rafa se nije naljutio, nego ga je pozdravio na talijanskom: "Dobro jutro, Ubaldo!"

Novinar se zatim stao izvlačiti na jet-lag, ali Nadal je bio pun razumijevanja: "Ne, ne... Sve ja razumijem. Zaškiljili ste da biste se bolje koncentrirali. Fokus je jako bitan!"

Snimku Ubalda i Nadala pogledajte ovdje

Pročitajte više