HNL

Junaci Hajduka protiv Šibenika: Sada čekamo ostale rezultate

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

HAJDUK je pobijedio Šibenik 2:1 u utakmici 30. kola Prve HNL. Golove za Hajduk zabili su Krovinović u 32. minuti i Elez u 87. minuti, dok je za Šibenik zabio Ćurić u 54. minuti. Hajduk je ovom pobjedom zadržao priključak za Dinamom i Osijekom, a preskočio je na ljestvici Rijeku, koja je sad na četvrtom mjestu. Dinamo, Rijeka i Osijek igraju svoje utakmice danas.

"Imali smo posjed i kontrolirali utakmicu, ali nam je problem bila završnica i realizacija. Imali smo puno šansi, ali sretno smo dobili, mogla se i okrenuti utakmica, imali su i oni par kontri. Najbitnije je na kraju da smo dobili i nadam se da će nam se sljedeću utakmicu vratiti sve ono što smo sada falili te da ćemo iz prvih prilika dati golove. Tri boda su na kraju najbitnija", rekao je nakon utakmice strijelac pobjedničkog gola Josip Elez.

Krovinović istaknuo loše vrijeme

Susret je komentirao i asistent za taj pogodak te strijelac prvog gola Hajduka Filip Krovinović. "Znali smo da neće biti lako, pripremali smo se, dobili smo i to je najbitnije. Nova tri boda su upisana i čekamo utakmicu s Goricom u petak", rekao je Krovinović pa dodao:

"Čekamo ostale rezultate sutra, na nama je samo da radimo i idemo utakmicu po utakmicu i dajemo sve od sebe pa ćemo vidjeti do kuda će nas to dovesti. Vrijeme nije bilo dobro za igru, išli smo na glavu, to se vidjelo, navijači su to osjetili i hvala im što su došli u ovako velikom broju. Mislim da smo zasluženo pobijedili, ali moramo poraditi na realizaciji, možemo mi to puno bolje..."

Pročitajte više