Junak Hajduka o utakmici Dinama i Lokomotive: "Nisam gledao, ne gledam prijateljske utakmice"

Foto: HNK Hajduk

HAJDUK je vezao treću uzastopnu pobjedu u hrvatskom prvenstvu. Splićani su u sedmom kolu svladali Istru s 2:0 na Poljudu i time ostali iznad Rijeke i tri boda ispod vodećeg Dinama. Momčad Joana Carrilla posao je završila u prvom poluvremenu, kada su zabili Ante Erceg i Nikola Vlašić iz penala, nakon faula na Ercegu. 
 
Junak pobjede protiv momčadi iz Pule bio je Ante Erceg.
 
''Bilo je teško, vrijeme je bilo sparno. Srećom postigli smo brzo pogodak, nismo se previše istrošili. Bitno je bilo uzeti tri boda i mirno otići na pauzu. Prije utakmice sam rekao momcima da vjerujemo u sebe, da možemo biti u borbi za vrh, ali to moramo sebi ubaciti u glavu i onda će biti dobro'', rekao je napadač Bijelih, pa je najavio utakmicu s Osijekom.
 
''Moramo gledati samo sebe, okrenuti se Osijeku, analizirati ih i pokušati pobijediti. Imamo sada dobar raspored, dosta utakmica kući i to moramo iskoristiti.''
 
Novinare je zanimalo ostaje li Nikola Vlašić na Poljudu.
 
''Ne znam tko će ostati, to je stvar Uprave, volio bih da svi ostanu jer smo stvarno jaki.''
Uslijedilo je pitanje jesu li igrači Hajduka gledali utakmice između Chelseaja i Evertona (2:0) te Dinama i Lokomotive (3:0)
 
''U sobama smo bacili oko na utakmicu u Londonu. Očito je kako smo mi Evertona dobro potrošili u četvrtak. A što se tiče ovog drugog susreta, ne gledam prijateljske utakmice'', sarkastično je zaključio Erceg.
 

 

Pročitajte više