IVAN JURIĆ

Jurić: Kalinić se muči. Trebamo nove igrače

Foto: Getty Images/Gulilver Image

IVAN JURIĆ, trener Hellas Verone, ove sezone oduševljava nogometnu javnost u Italiji. Nakon 14 kola drži deveto mjesto na tablici, ali je nakon poraza od Intera (1:2) rekao kako mu trebaju pojačanja ovu zimu.

"Mislim da smo igrali dobro u prvom poluvremenu. Nismo im dozvolili šansu i moja ekipa zaslužuje pohvale. Brzo smo igrali u napadu, ali smo napravili neke greške. Znamo kakav je Inter, imaju svoj stil. Lukaku je jako snažan i na to se oslanjaju. Ne rade puno grešaka i znaju što trebaju raditi", rekao je za SkySport u analizi nakon utakmice.

Nakon toga se osvrnuo i na snagu svoje momčadi i nadolazeći prijelazni rok: "Moramo biti realistični i reći da nam igrači koje smo doveli na ljeto nisu dali dovoljno. Ne možemo ih ubiti, imali su problema s ozljedama. Moramo stvari napraviti na pravi način kako bismo opstali. Moramo razumjeti pogreške koje smo napravili u prijelaznom roku ili riskiramo. Svi daju sve od sebe, ali moram analizirati što se događa. Napravili smo čudo jer smo uspjeli igrače uklopiti u nove uloge. U Genoi smo, u mojoj prvoj Serie A sezoni, prodali puno igrača u siječnju. Ne smijemo ponoviti tu grešku", rekao je.

"Benassi, Favilli i Kalinić se muče. Očekivali smo više. Trebamo se pojačati. Zasad se dečki žrtvuju, ali bit će masakr ako to potraje još šest mjeseci", zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više