Kao dječak se fotografirao s Ademijem i nosio njegov dres. Sad zajedno drže trofej

Foto: GNK Dinamo

JEDAN od junaka Dinamovog osvajanja SuperSport Hrvatskog kupa bio je Petar Sučić (20), koji je postigao prvi pogodak u 3:1 pobjedi na Rujevici. Sučić je tako zaokružio sjajnu sezonu u kojoj je postao jedno od najvećih Dinamovih otkrića. Stoga mu je objavu na društvenim mrežama posvetio i sam klub.

"Život piše romane… Kao mali dječak sanjao si ovaj sveti dres, a danas svojim radom i disciplinom živiš svoje snove! Boljeg mentora i uzora nisi mogao izabrati!  Sadašnjost Dinama i budućnost Hrvatske!" stoji u objavi koje su popratile Sučićeve fotografije iz djetinjstva u dresu Arijana Ademija, kao i njihove zajedničke fotografije iz Sučićevih dječačkih dana, a zatim i s Rabuzinovim suncem.

Život piše romane… Kao mali dječak sanjao si ovaj sveti dres, a danas svojim radom i disciplinom živiš svoje snove! Boljeg mentora i uzora nisi mogao izabrati! 💪🏻 Sadašnjost Dinama i budućnost Hrvatske! 💙

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebČetvrtak, 23. svibnja 2024.

Podsjetimo, Sučić se našao i na širem popisu Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo u Njemačkoj nedugo nakon što je odlučio da će predstavljati Hrvatsku, a ne Bosnu i Hercegovinu. 

Pročitajte više