Kapetani NBA All-Star momčadi vjerojatno neće nastupiti

Foto: EPA

PREDVIĐENI kapetani momčadi za ovogodišnju NBA All-Star utakmicu, koja će se igrati kasnije u nedjelju u Salt Lake Cityju, LeBron James i Giannis Antetokounmpo propustili su subotnje događaje na okupljanju najvećih košarkaških zvijezda te je zbog ozljeda i dalje upitno hoće li zaigrati.

James, koji je nedavno postao najbolji strijelac u povijesti NBA lige, propustio je nedavno tri utakmice zaredom zbog ozljede stopala, dok je prije četiri dana igrao tek 29 minuta protiv New Orleans Pelicansa. Iz NBA-a su objavili kako se "čini da ozljeda neće spriječiti Jamesa u nastupu", no igrač Los Angeles Lakersa će konačnu odluku objaviti netom prije utakmice.

Antetokounmpo je ozlijedio zapešće desne ruke u četvrtak u posljednjem nastupu Milwaukee Bucksa protiv Chicago Bullsa i stoga je u subotu propustio natjecanje u vještinama u kojemu je trebao nastupiti s braćom Thanasisom i Alexom. James i Antetokounmpo trebali bi birati svoje suigrače za All-Star dvoboj pola sata prije početka dvoboja koji je predviđen za 1:30 iza ponoći po hrvatskom vremenu.

Pročitajte više