OSTALE REPREZENTACIJE

KATAR - INDIJA 0:0 Štimac napravio čudo, spasili ga golman i nevjerojatna sreća

Screenshot

INDIJA Igora Štimca došla je do senzacionalnog boda kod Katara u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. Završilo je bez golova i domaćin će imati za čim žaliti budući da je promašio niz nevjerojatnih prilika za pobjedu.

Domaćin sljedećeg Mundijala 2022. igrao je viktoriju pred golom Singha, kapetana Štimčeve reprezentacije.

Azijski prvak Katar je ispalio 28 udaraca prema golu protivnika, 13 u okvir, uz visok posjed lopte od 57 posto. Imao je i 15 kornera, a gosti tek jedan, ali uzalud Kataru i to.

Qatar - India Live Score

Indiju je spašavao čudesni golman, malo sreća, a često i nespretni Katarovi ofenzivci koji su brojne opasne akcije završavali amaterski.

Štimčeva Indija je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo (koje su ujedno i kvalifikacije za Azijski kup 2023.) otvorila porazom od Omana 2:1 na domaćem terenu, no nakon ovog boda kod favoriziranog Katara ambicije će samo dodatno porasti. 

Koliki je Katar bio favorit najbolje opisuju kladionice. Tečaj na pobjedu Katara bio je 1.05 (u nekim kladionicama i ispod toga), koeficijent na remi, koji se ostvario, 12, a kvota na pobjedu Štimčeve reprezentacije kretala se između 25 i 35.

Na kraju utakmice Štimac i igrači su izveli popularni islandski huk s navijačima.

Dodajmo kako je u ranijem terminu Turkmenistan Ante Miše izgubio 2:0 od Južne Koreje na domaćem terenu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više