Kelava: Prolazeći danas kroz Zagreb, vidio sam nešto što dugo nisam vidio

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO i Rudeš od 17:30 na stadionu Maksimir igraju utakmicu posljednjeg, 36. kola SuperSport HNL-a. Dinamo je već osigurao naslov prvaka i tome dodao trofeje u SuperSport Superkupu i SuperSport Hrvatskom kupu, stoga će glavna proslava trostruke krune uslijediti nakon ogleda s Rudešom.

Umirovljeni hrvatski golman i nekadašnji član Dinama Ivan Kelava (36) uoči utakmice kao stručni komentator bio je u studiju MAXSport televizije te je govorio o atmosferi u Zagrebu, u kojem će nakon 17 godina biti održana proslava na Trgu. "Vozeći se danas prema stadionu, prolazeći kroz Zagreb, vidio sam nešto što dugo nisam vidio.

Djevojčice, dječaci, stariji ljudi, svi nose nešto Dinamovo na sebi i svi hodaju prema stadionu. Klub se sinkronizirao s navijačima, a navijači su bili tu kada je bilo najteže u sezoni. Klub im je na najljepši mogući način odlučio vratiti, proslavom na Trgu, gdje će biti svi zajedno s igračima", rekao je Kelava.

Kelava je osvojio deset trofeja s Dinamom

Kelava je rođeni Zagrepčanin, koji je prošao Dinamovu školu nogometa. Prema Transfermarktu, upisao je 137 službenih nastupa za prvu momčad i s njom od 2007. do 2013. godine osvojio deset trofeja. Uz Dinamo, branio je za Udinese, Spartak Trnavu, Carpi, Granadu, Debrecen, zaprešićki Inter, ACSM Politehnicu, Alki Oroklini, AO Xanthi i Melbourne.

Pročitajte više