Khabib najavio povijesnu borbu: "Na stadionu će biti 100 tisuća gledatelja"

Foto: Instagram

SVE se glasnije priča o organizaciji borbe između Khabiba Nurmagomedova i Floyda Mayweathera. 

Khabib, neporaženi UFC-ov prvak, želi ponoviti borbu kakvu je legendarni boksač imao protiv Conora McGregora. Tada se Mayweather vratio iz mirovine i u desetoj rundi nokautirao UFC-ovca McGregora koji je u posljednjoj borbi u UFC-ovom oktogonu doživio poraz od Khabiba.

"Floyde, idemo se boriti, 50-0 protiv 27-0, dvojica boraca koji nikad ne gube. Idemo, zašto ne?" pozvao je UFC-ov prvak američkog boksača na veliki meč.

"U džungli ima mjesta samo za jednog kralja. Naravno da sam ja taj kralj. Zato što se on mučio s Conorom, a ja sam ga lako riješio."

Floyd je odmah prihvatio izazov, a sada Khabib u Moskvi dogovara organizaciju okršaja.

"U Ruskoj boksačkoj federaciji su sigurni da bi bilo 100 tisuća gledatelja. Želimo borbu u Moskvi na legendarnom stadionu Lužnjiki", rekao je Khabib i dodao kako je uvjeren da bi se od Pay-per-Viewa zaradio rekordni novac.

Daniel Cormier, UFC-ov prvak u teškoj kategoriji i Khabibov timski kolega, smatra da je to jako loša ideja.

"Khabibu bi bilo bolje da i ne razmišlja o tome. Što on namjerava time postići? Ako ne misli to odraditi samo zbog novca, bolje da ne radi jer će dobiti teške batine. Ja volim Khabiba, ali realno, Floyd će ga prebiti. To je ludo, mislim da bi Khabib bio toliko isfrustriran da bi se počeo hrvati u boksačkom ringu. Meni je to sve smiješno, ali tako vidim situaciju. Khabib bi umjesto boksanja krenuo s hrvanjem."

Pročitajte više