Khabibov menadžer na društvenim mrežama najavio velike vijesti

Foto: Getty Images / Gulliver Image

JOŠ se ne zna kakvu će kaznu dobiti Khabib Nurmagomedov zbog izazvanog kaosa nakon borbe za titulu UFC prvaka u lakoj kategoriji protiv Conora McGregora. Tada je Rus započeo tučnjavu s članovima McGregorovog tima.

Incident se dogodio u Las Vegasu, što znači da je Atletska komisija Nevade privremeno zamrznula dio Khabibovog honorara od borbe i produljila suspenziju Nurmagomedovu i McGregoru dok ne utvrde sve činjenice u istrazi. Tada će odlučiti o dužoj suspenziji koja bi mogla iznositi i više od godinu dana.

Ipak, jučer se oglasio i menadžer dagestanskog borca Ali Abdelaziz. On je na Twitteru najavio ogromne vijesti o Khabibu, iako je nejasno o čemu je riječ. Možda se raduje maloj kazni Atletske komisije, a možda će objaviti vijest o dogovorenoj borbi između njegovog klijenta i Floyda Mayweathera. Podsjetimo, obojica su izrazila želju da se susretnu u ringu, a Mayweather je uvjeren kako bi u tom slučaju zaradio više nego kada se borio protiv Conora McGregora u kolovozu prošle godine.

S druge strane, bilo kakve "velike" objave sportskih menadžera treba uzeti s dozom skepse tako da nam ništa drugo ne preostaje nego vidjeti što se to sprema u Khabibovom kampu.

Pročitajte više