Kličko dao savjet Usiku, javio se Fury: Tako me sigurno neće pobijediti

Foto: Profimedia, EPA

TYSON FURY i Oleksandr Usik borit će se u subotu navečer u Saudijskoj Arabiji za ujedinjenje titula u boksačkoj teškoj kategoriji. Boks će tako dobiti prvog teškaškog prvaka koji je ujedinio sve titule još od 2000. godine, kada je to učinio Lennox Lewis.

U najavi jednog od najiščekivanijih boksačkih mečeva uključio se i Vladimir Kličko, Usikov sunarodnjak i dugogodišnji prvak koji je svoje titule izgubio upravo u ogledu s Furyjem 2015. godine. Kličko je savjetovao Usiku da gađa područje gdje je Fury zaradio posjekotinu u sparingu s hrvatskim boksačem Agronom Smakićijem, zbog čega je morao odgoditi borbu s Usikom s veljače na svibanj.

Kličko dao savjet Usiku, javio se i Fury

"Savjetovao bih Usiku da se od prve runde fokusira na područje gdje je Fury nedavno imao posjekotinu. Na tome bi trebao graditi plan borbe", poručio je legendarni Ukrajinac svom nasljedniku, a to je čuo i Fury, koji je Kličku odgovorio u intervjuu za Sky.

"Odlično će biti ako se otvori u borbi. Nije da se već nisam borio s posjekotinama i ranije, zar ne? Čuo sam što je Kličko rekao, da je način da me se pobijedi da se cilja na posjekotinu. Tako me sigurno neće pobijediti. Što će napraviti od toga što će izaći malo krvi niz lice? To me neće zaustaviti", rekao je Fury i nastavio:

"Sad se zaista nadam da će mi se otvoriti. Nadam se da će sudac dozvoliti borbu u tom slučaju jer me ne može zaustaviti cijela vojska.Zašto ću pobijediti? Zato što je to ono što stalno radim. Pobjeđujem bez obzira na sve i tako će se nastaviti."

Pročitajte više