Klopp izbacio United, nahvalio Lovrena, a onda otkrio koga ne želi u četvrtfinalu

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOGOMETAŠI Liverpoola izborili su plasman u četvrtfinale Europske lige nakon što su u uzvratnom dvoboju osmine finala na Old Traffordu odigrali 1:1 protiv Manchester Uniteda i tako obranili 2:0 pobjedu iz prve utakmice.
 
Junak utakmice bio je genijalni Brazilac Coutinho, a nakon utakmice vidno raspoloženi trener Redsa Jurgen Klopp pohvalio je brazilskog čarobnjaka, kao i obrambenu liniju svoje momčadi, posebno dvojac Dejan Lovren i Mamadou Sakho.
 
Liverpool danas čeka protivnika u četvrtfinalu Europa lige, a njemački stručnjak rekao da mu je svejedno koju će momčad dobiti, ali je poželio da to ipak ne bude njegov bivši klub – Borussia Dortmund.
 

''Ne želim Borussiju u četvrtfinalu. Zbog čega bi želio najbolju momčad'', rekao je Klopp te je poručio kako nema ništa protiv susreta s bivšim klubom, ali tek u finalu.
 
''Moji prijatelji u Dortmundu žele igrati protiv nas. Nemam ništa protiv, ali neka se to dogodi tek u Baselu, u finalu. Igraju sjajnu, razbili su Tottenham u obje utakmice, nije to loše. Ostali su samo super momčadi u ždrijebu. Odlično, ušli smo među osam najboljih'', kazao je Klopp.
 
 

Pročitajte više