Klopp otkrio kad bi se Lovren mogao vratiti na teren

Foto: Getty Images / Guliver Image

DEJAN LOVREN još uvijek nije spreman igrati zbog problema s trbušnim mišićima. Hrvatski branič je i tijekom Svjetskog prvenstva igrao pod bolovima do srebra, ali sada plaća cijenu u Liverpoolu. Engleski mediji nagađaju da se na teren neće vratiti prije kraja listopada.  

"Stisnuo sam zube da igram za Hrvatsku, ali sada plaćam cijenu. Naravno da klub nije bio sretan kad me vidio u takvom stanju", naglasio je Lovren po povratku u grad Beatlesa.

Njegovo mjesto s Van Dijkom je u obrani zauzeo Gomez i igra jako dobro, a Redsi ne žele požurivati 29-godišnjeg stopera.

"Nije fit. Imao je problema prošle sezone, ali mogao je igrati i igrao je jako dobro. Uvijek je imao dovoljno dana za oporavak, a u završnici sezone nismo puno ni trenirali jer smo stalno igrali. I on je igrao, bez problema. Onda je došao SP i tri utakmice po 120 minuta, i stanje mu se pogoršalo, ali siguran sam da će se smiriti za dva-tri tjedna. U međuvremenu će trenirati, ali ne punom snagom. Ozbiljno je, ali ne tako jako ozbiljno da se trebamo plašiti da se nikad neće oporaviti", rekao je Jurgen Klopp.

Hrvatska 12. listopada igra protiv Engleske u Ligi nacija, a Lovren će sigurno imati želju opet zaigrati protiv Gordog Albiona. Međutim, teško da će ga Liverpool i Klopp pustiti.

Pročitajte više